JULLIE DROOM BRUILOFT

bruidspaar, kus, huwelijksfeest met familie, huwelijk, zoen, applaus
trouwbord, houten bord, huwelijk, bruiloft, happily ever after

Trouwen, zoals jullie dat willen!

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Naast een prachtige datum, locatie, ringen en kleding, wil je natuurlijk ook een trouwambtenaar bij wie je je goed voelt! Want de plechtigheid laten voltrekken door iemand die echt bij jullie past, is een belangrijk onderdeel van de mooiste dag van je leven. Bij dát moment, waar jullie JA zeggen, en de liefde vieren met iedereen die jullie liefhebben, horen precies de juiste woorden! 

 

Voor mij is het iedere keer een feestje om voor een bruidspaar de essentie van hun liefde te pakken. Wat betekent liefde voor jullie? Hoe is het begonnen en wat zijn jullie wensen voor de toekomst? Mijn aanpak is open, recht uit het hart en persoonlijk. Ik verras jullie graag met leuke anekdotes van dierbare familieleden, getuigen of vrienden. Jullie zijn het stralende middelpunt!

Hoe kan ik jullie trouwen?
trouw auto, trouwauto, roze linten, blauwe auto, groene auto,
gouden trouwringen, trouwringen met boek, boek met hart in bladzijden, boek met trouwringen

De mogelijkheden om te trouwen worden steeds uitgebreider.

In veel gemeentes kun je al kiezen voor een bruiloft op een bijzondere locatie, op jouw ideale moment, met jouw eigen trouwambtenaar.

Als zelfstandig trouwambtenaar of ceremoniespreker, kan ik jullie de mogelijkheid geven om jullie trouwdag hélemaal naar eigen wens in te vullen. Jullie liefdesverhaal kan worden aangevuld met muziek of sprekers. Op een tijdstip dat jullie past. Net ná die regenbui bijvoorbeeld, zodat jullie een droge entree kunnen maken. We hebben alle tijd. Hoe heerlijk is dat?!

 

  • Een zelfstandig trouwambtenaar kan vrijwel in elke gemeente tijdelijk benoemd worden. Hier worden soms kosten voor gerekend. 

  • Ook als jouw trouwgemeente geen tijdelijke benoemingen toe staat, kun je een huwelijksceremonie organiseren zoals jij dat wilt. Het registreren van het huwelijk vindt dan veelal plaats op een gratis moment in het stadhuis. De echte ceremonie, met alles er op en eraan, volgt daarna.  

  • Ook een partnerschapsregistratie, het herbevestigen van jullie huwelijksgeluk of een andere verbintenis van liefde en trouw is mogelijk!

Lees meer in mijn blog: "Hoe zullen we eens trouwen?"

Neem contact met me op via 0621225999

of mail me voor een afspraak!