top of page

ERVARINGEN

Lieve Linda,

 

Je hebt echt de tijd genomen om ons te interviewen. Op basis van ons gesprek en de aanvullende e-mails heb jij een hele mooie ceremonie voor ons opgebouwd in samenwerking - op jouw initiatief - met onze getuigen en de vrienden die voor ons hebben gezongen. Onze ceremonie heb je naar onze wens op een warme manier weergegeven. 

 

Ik denk nog regelmatig terug aan jouw speech over ons. Het stuk tekst dat dan door mijn hoofd gaat, is dat je zo mooi zei: dat die verschillen aanvullend en complementair zijn en een brede basis aan ervaringen en oplossingsmogelijkheden biedt in de opvoeding van ons zoontje. Dat wij een prachtig paar intelligente mensen zijn, die in de basis een heleboel gelijke waardes delen en die elkaar qua karakter mooi aanvullen, waaronder dat wij elkaars liefde voor gezelligheid en gezin delen. Die zinnen geven mij kracht :-)

 

Ik kreeg van meerdere mensen te horen dat zij jou een goede trouwambtenaar vonden, waaronder de fotograaf die ongeveer 4 a 5 bruiloften per week doet ;-)

En een opmerking van een vriendin vind ik heel leuk om met je te delen: 'Ze managde de aandacht die jullie zoontje vroeg goed. Aan de ene kant liet ze ruimte aan jullie (wat wil je doen, even een ipad geven...?) en daarna nam ze weer de regie.'

 

Dat nog veel mensen van jou als ceremoniespreker mogen genieten!

 

Claudia & Peter

2018-08-11 Peter en Claudia 0148.jpg
2018-08-11 Peter en Claudia 0163.jpg
2018-08-11 Peter en Claudia 0248.jpg
ballonnen fleur.jpg

Hartverwarmend hoe jij precies dat wist te verwoorden wat in iedereen leeft. Met zoveel zorgvuldigheid en liefde, dat kan alleen een vakvrouw die in hart en nieren begrijpt wat de ander bedoelt. Petje af en dank je wel!

Rianne Hertsenberg, Kampen

"Een paar weken voor ons trouwen kwam Linda bij ons thuis langs om ons te interviewen voor de ceremonie. Dit gesprek ging zo gemakkelijk dat we, voor ons gevoel, binnen no-time zo 3 uur verder waren. Linda deed dit niet alleen heel profesioneel maar tegelijkertijd ook met veel warmte, iets wat volgens ons best bijzonder is. Het ging echt met een lach en een traan. Achteraf hoorden we dat ze zelfs bij onze ouders op bezoek was geweest!

Over de ceremonie zelf kunnen we heel duidelijk zijn: die vonden wij echt prachtig! Persoonlijke wensen, verwachtingen voor de toekomst, leuke anekdotes en gelukkig ook genoeg humor kwamen aan bod, zonder dat het langdradig werd. En dat allemaal verteld door iemand die volgens ons een geboren spreekster is. Na de ceremonie hebben we dan ook alleen maar positieve reacties gehoord! Linda, super bedankt voor de manier waarop je dit hebt gedaan!"

Michiel en Suzan Schinkel, Kampen 

Linda Veerman trouwambtenaar
Linda Veerman trouwambtenaar

"Bedankt Linda; onze super trouwambtenaar. Wat wist je alles prachtig te verwoorden! Jouw bijdrage was echt heel mooi! We zijn groot fan."

 

"Ik heb nog steeds tranen in mijn ogen als ik " Dûnsje my de leafde út" hoor ;-)", aldus Anneke. 

Evert en Anneke Rodenhuis, Leeuwarden

"Volgens mij ben je aanwinst voor het prachtige vak van trouwambtenaar. Veel succes!"

Bart van Galen, trainer en coach Flexible Coaching

Linda Veerman trouwambtenaar
Linda Veerman uitvaart schrijver en spreker

"Ontroerend." "Prachtige tekst." "Betrokkenheid is groot, dat voel en zie je aan jou." "Je raakt."

Cursisten Uitvaartspreken

"Linda, je bent een boeiend verteller, die altijd de juiste woorden zal vinden."

Lidy Kortenoever- van der Weijden, trainer uitvaartspreker en

Tekst voor Lief en Leed

Linda Veerman uitvaart schrijver en spreker
bottom of page