Please reload

Volg mij

2/7/2020

"Het leven is een puzzel", niet alleen het hier en nu...

12/4/2020

Voor alle lieve, harde werkers die opstaan en doorgaan. Omdat we elkaar nodig hebben en samen het verste komen. En in het bijzonder ook voor mijn collega's in de uitvaartbranche... omdat ook ons hart elke keer een stukje breekt, door het verdriet om ons heen, door de onmacht die je soms voelt en omdat we binnen de mogelijkheden die we hebben, alles voor je doen.

Mijn aandacht gaat op dit moment naar het bijstaan van alle families...

2/4/2020

Vandaag is mijn verjaardag! En wat is het een gekke, rare tijd... Wat is het wennen om zo ver bij elkaar vandaan te zijn, wat is moeilijk om elkaar niet te knuffelen, wat is het ingewikkeld om uit te leggen aan de kinderen dat deze onzichtbare ziekte ("nee lieverd, wij zijn niet ziek...") het leven in de greep heeft. Toch slaan we ons er dapper doorheen! We maken er wat van, met zijn vieren op de vierkante meter! 

Ik ben heel dan...

1/3/2020

Het is één van mijn favorieten en geeft me altijd kippenvel... En dan vooral deze versie, met dat prachtige publiek in Sao Paulo dat zo hartstochtelijk meezingt over iets dat we allemaal kennen: hartenpijn. En tegelijkertijd geeft het hoop en kracht.

Voor wie het even nodig heeft: je bent niet alleen!

{volume standje: zo hard mogelijk}

"When the tears come streaming down your face

'Cause you lose something you can't replace

When you...

4/2/2020

Voor iedereen die tijd tekort had, omdat de toekomst sneller voorbij was dan gedacht...
Een mooi gedicht van Tirza van @lentezoet 
#wereldkankerdag