• Linda Veerman

Heb het leven lief, en wees niet bang


Ook mij overkomt het leven soms. Zo werd ik in 2004 verliefd op mijn man. En nu zijn we 'opeens' 13 jaar verder! Een huwelijk, een huis en twee kinderen rijker. En ook rijker aan een stuk levenservaring waarbij we intens gelukkige momenten meemaakten. Maar waarbij we ook hebben geleerd dat niet alles vanzelf gaat of vanzelfsprekend is, waarbij we soms afscheid moesten nemen van dierbaren en waarbij we hebben ingezien wat er werkelijk belangrijk is in het leven.

Voor mij zijn dat de dingen dichtbij. Dichtbij huis, dichtbij anderen en dichtbij mezelf. Toch was dat een lange tijd niet wat ik deed. Ik werkte ver van huis en was afgedreven van mijn passie; namelijk mensen en schrijven! Het was onvermijdelijk; ik moest een keuze maken. Dat was goed voor mij en mijn omgeving. Wel spannend! Maar ik weet nu: kiezen voor je hart, is nooit verkeerd.

"Heb het leven lief, en wees niet bang."

Kijk mee in onderstaande video waarom ik - met liefde - doe wat ik doe.

#kiezen #leven #lief #passie #mensen #schrijven #trouwambtenaar #uitvaartspreker

0 keer bekeken