• Linda Veerman

Uitvaart met kippenvel


Ik zal een geheimpje verklappen. Ik was 'vroeger' enorm fan van het lied "Hello" van Lionel Richie. Oh, wat heb ik dat nummer grijsgedraaid. Ik had kippenvel op mijn armen toen ik het nummer vorige week na lange tijd weer hoorde. Dat kwam onder meer door de prachtige akoestiek in de kerkzaal waar ik stond...maar het kwam vooral omdat dit hoorde bij het laatste afscheid van een geliefde moeder.

Lionel Richie's warme stem ondersteunde de familie terwijl ze de aula binnenliepen. Foto's uit gelukkiger tijden werden zichtbaar in een slideshow en we staken we een kaars aan om stil te staan bij momenten die we nooit zullen vergeten.

Deze binnenkomst zal ik ook nooit vergeten. Niet alleen omdat we dezelfde muzieksmaak deelden.

#uitvaart #uitvaartspreker #mensen #passie #zijnwiejebent

0 keer bekeken