• Linda Veerman

"Jouw zinnen geven me kracht"


Wat is het fijn als je een lief bruidspaar dé dag van hun leven kunt bezorgen. Lezen en genieten jullie mee met onderstaande recensie plus foto's?

Lieve Linda,

Je hebt echt de tijd genomen om ons te interviewen. Op basis van ons gesprek en de aanvullende e-mails heb jij een hele mooie ceremonie voor ons opgebouwd in samenwerking - op jouw initiatief - met onze getuigen en de vrienden die voor ons hebben gezongen. Onze ceremonie heb je naar onze wens op een warme manier weergegeven.

Ik denk nog regelmatig terug aan jouw speech over ons. Het stuk tekst dat dan door mijn hoofd gaat, is dat je zo mooi zei: dat die verschillen aanvullend en complementair zijn en een brede basis aan ervaringen en oplossingsmogelijkheden biedt in de opvoeding van ons zoontje. Dat wij een prachtig paar intelligente mensen zijn, die in de basis een heleboel gelijke waardes delen en die elkaar qua karakter mooi aanvullen, waaronder dat wij elkaars liefde voor gezelligheid en gezin delen. Die zinnen geven mij kracht :-)

Ik kreeg van meerdere mensen te horen dat zij jou een goede trouwambtenaar vonden, waaronder de fotograaf die ongeveer 4 a 5 bruiloften per week doet ;-)

En een opmerking van een vriendin vind ik heel leuk om met je te delen: 'Ze managde de aandacht die jullie zoontje vroeg goed. Aan de ene kant liet ze ruimte aan jullie (wat wil je doen, even een ipad geven...?) en daarna nam ze weer de regie.'

Dat nog veel mensen van jou als ceremoniespreker mogen genieten!

Claudia & Peter

#bruiloft #recensie #trouwen #liefde #geluk #krachtvanwoorden

0 keer bekeken