• Linda Veerman

Compliment; op 't platteland


HART | "De hele dag was zo mooi, dat hoor ik van iedereen om mij heen. Ik en de hele familie vonden het contact met jou ook heel erg fijn. Heel veel succes voor de toekomst Linda. Ben erg blij dat jij geen beleidsstukken meer schrijft voor de Belastingdienst en je hart hebt gevolgd, want jij bent hier zo goed in." :-)

Elke keer als ik een familie mag begeleiden en een afscheidsdienst voor ze mag doen, raakt dat mijn hart. Hun verhaal, hun liefde, hun verdriet. Het Léven. Het leven is zo kwetsbaar en zo bijzonder mooi.

Vorige week draaiden we in Hoogeveen een prachtig lied van Daniël Lohues; een lied dat zo paste bij deze buitenman, deze echtgenoot, vader, broer en zoon van... Wat was het ontroerend om foto's van zijn Leven te zien op zijn favoriete nummer.

"Op 't platteland'; een lied naar mijn hart. Samen met de mooie woorden van zijn vrouw, deed het me beseffen dat ik hier 'op het platteland', ook veel over mijn bestaan heb geleerd. Over mijn Leven. Allenig hier.💖

#rouw #liefde #compliment #levensverhaal #krachtvanwoorden

0 keer bekeken