• Linda Veerman

"Alles was perfect"


Recensie:

Lieve Linda,

Wat was het een bijzondere trouwceremonie dankzij jou, onze familie en vrienden. We kwamen eerst gezellig bij jou thuis. Het voelde niet als een 'interview' of een vragenlijst die we moesten invullen voor de ceremonie, maar een leuk warm gesprek met een vrouw die vol enthousiasme en nieuwsgierigheid naar je zit te luisteren. We hadden de tijd niet eens in de gaten. Het was een gezellige avond waarbij we veel over onszelf hebben kunnen vertellen (kennismaking, aanzoek, familie enz.)

Wat ons het meeste was bijgebleven was de ceremonie. De grapjes die je maakte, onze getuigen die zich goed hadden voorbereid en bijzondere verhalen over ons gingen vertellen. Zelfs mijn oma en tante die de Nederlandse taal niet zo goed kennen, heb je aan het lachen gemaakt. Na de ceremonie kregen we zoveel leuke reacties over jou en de ceremonie. Iedereen vond het zo gezellig en mooi. Zelfs degenen die de ceremonies normaal gesproken te langdradig of te saai vinden, vonden het super leuk.

We hebben ons mapje met je mooie teksten goed bewaard en lezen het soms terug. De muziek, de tekst... Alles was perfect! Heel erg bedankt voor dit mooie en onvergetelijke moment. We zullen er met een glimlach en mooie herinneringen naar terugkijken.

Liefs,

Ceren en Ertan

#recensie #compliment #liefde #trouwen #ceremoniespreker

0 keer bekeken