• Linda Veerman

Muziek die raakt


WOORDWOLK | Mijn trouw-, liefdes-, en afscheidsceremonies worden altijd ondersteund met muziek. Muziek die soms onbewust zo goed gekozen is... nog meer dan echtparen of families zelf denken. Ik geniet ervan om de teksten ècht te luisteren en het in verbinding te brengen met hun levensverhaal.

"I won't give up" - van Jason Mraz vertelt over hoe je ook zelf moet groeien om de relatie sámen tot een succes te maken. Voor mijn bruidspaar een hele ware tekst.

En "Bridge over troubled water"; werd in het jaar na hun trouwen in 1970 een hit. Als twintigers vonden ze het nummer mooi, maar het bleek ook een leidraad voor hun huwelijk. "Ik zal altijd aan jouw kant staan, als we tegenslag hebben. Als een brug over woelig water, zal ik je geest tot rust brengen."

Terwijl ik me voorbereid op 2019 en alle mooi verhalen van 2018 probeer te archiveren...raak ik verzeild in de muziek. En ik luister ze 1 voor 1. En ik denk terug aan al die mooie liefdes en al die mooie levens waar ik even deel vanuit mocht maken, en die voor altijd in mijn hart zitten.

#zwevenopmijnwoordwolk #ceremoniespreker #trouwambtenaar #dierbaar

#muziek #woordwolk #ceremonie #liefde

0 keer bekeken