• Linda Veerman

Vroege Valentijn


15 JAAR | Vijftien jaar geleden was 13 februari op een vrijdag. Vrijdag de 13e, een dag voor Valentijn. Het was een grijze, natte dag. En ik ging solliciteren bij een Bank.

Ik was aan het afstuderen en zocht bij de bank vooral een salaris. Ik vond er mijn Grote Liefde. Twee prachtige bruine ogen zaten in het gezicht van een boomlange jongen achter de balie; en hij vroeg 'iets'. En die bruine ogen keken me vermaakt aan.

Ik was mijn natte haren uit mijn gezicht aan het vegen, mijn fietssleutel in mijn tas aan het stoppen, aan het checken of mijn cv niet nat was, mijn opgekropen rok naar beneden aan het trekken, mijn gezicht in de plooi aan het houden...

'en god mag weten, wat vroeg ie nou toch?!" Vragend keken mijn blauwe ogen terug.

Dat moment. Het duurde een eeuwigheid. :-)

"Kom, ik hang je jas te drogen. Wil je thee? Ga maar zitten. Het komt goed"; zo nam hij het initiatief. En zijn chef nam me aan. Die Valentijnsdag; dat weekend kon me niet gauw genoeg voorbij zijn. Was het maar weer maandag! En met onderstaand liedje openden we later de dansvloer op onze Trouwdag!

"I feel good!".

Geniet van vandaag en laat geen moment onbenut om jouw Valentijn te laten weten; dat je er bent, dat je van hem of haar houdt, dat er thee is... :-)

Welke dag het ook is!

#HAPPYVALENTINESDAY #liefde #loveisallyouneed #bankstel

#liefde #valentijnsdag #romantiek

5 keer bekeken