top of page
pen en papier, schrijven, werken, tablet, buiten werken, werkende vrouw, vrouw schrijft
boeken, boeken op plank, boekenplank, boekenverzameling, licht kleur boeken

Vind de woorden die je zoekt

Ik ben een schrijver in hart en nieren. Journalistiek en communicatie is mijn eerste liefde. En ik ben oprecht nieuwsgierig naar het verhaal dat verteld moet worden. En vooral ook naar de mens of organisatie daarachter.

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als journalist, redacteur, eindredacteur, adviseur, innovator, strategisch beleidsschrijver en schrijver van levensverhalen. Ingewikkelde zaken maak ik begrijpelijk. Moeilijke materie maak ik eenvoudig. En persoonlijke verhalen, breng ik dichtbij. 

De basis is hierbij altijd hetzelfde: de juiste personen aan tafel, de juiste vragen stellen; goed luisteren en het goede verhaal boven tafel krijgen. Publicaties kunnen online, offline, in beeld of in tekst. In ieder geval met de juiste media mix; zodat jouw verhaal, bedrijfscampagne of marketingplan de aandacht krijgt die het verdient!

Dus als je wat te vertellen hebt, maak ik er een verhaal van. Worstel je met een idee, ik help je met een advies. Ik vind de woorden die jij zoekt.

Mijn tarief, per opdracht, is afhankelijk van de omvang, duur en complexiteit. Neem dus vooral contact op, dan komen we er vast uit.

JOUW VERHAAL SCHRIJVEN 

Neem contact met me op via 0621225999

of mail me voor een afspraak!

bottom of page