February 14, 2019

January 31, 2019

January 26, 2019

January 14, 2019

January 10, 2019

Please reload

Recente berichten

Even dapper zijn

January 26, 2019

1/4
Please reload

Uitgelichte berichten

Zonnestraal

February 14, 2017

De miezer buiten maakt me aan het mijmeren. Terwijl ik de 'voorlees-akte' ontwerp voor de dochter van het bruidspaar dat ik binnenkort mag trouwen - sluipt het woord 'herinneringen' in mijn hoofd. Als ik naar buiten kijk, zie ik de wortel, hoed en sjaal van de sneeuwpop nat worden. En ik herinner me de lach; zo eentje die nagalmt in je oor. Het is zo genieten van het geluk van je kind! Ik kijk al uit naar de mooie herinneringen die we op de trouwdag gaan maken. Wat het weer ook doet; een zonnestraal komt niet altijd van buiten.

 

(Met dank voor de prachtige foto van Marjan van Houwelingen.)

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg mij