February 14, 2019

January 31, 2019

January 26, 2019

January 14, 2019

January 10, 2019

Please reload

Recente berichten

Even dapper zijn

January 26, 2019

1/4
Please reload

Uitgelichte berichten

Evert en Anneke

March 31, 2017

Iedere bruiloft of liefdesceremonie is bijzonder. Bijzonder mooi om mee te maken en bijzonder mooi om aan bij te dragen. Deel uitmaken van een liefdesverhaal waarbij de hoofdrolspelers "JA" tegen elkaar gaan zeggen, is prachtig en spannend. Het liefdesverhaal van Evert en Anneke was extra bijzonder omdat we elkaar kennen. Ik vind het een groot compliment dat ze juist mij kozen om hun plechtigheid te leiden.

 

Wat heb ik genoten van hun energie, van hun prachtige kindjes en de plechtigheid met de prachtige tekst van het lied "Dûnsje my de leafde út", van Elske de Wall. Oprecht een dag een nooit te vergeten. 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg mij