February 14, 2019

January 31, 2019

January 26, 2019

January 14, 2019

January 10, 2019

Please reload

Recente berichten

Even dapper zijn

January 26, 2019

1/4
Please reload

Uitgelichte berichten

Van hart tot hart

October 23, 2017

Op vrijdag de 13e mocht ik in Kampen spreken tijdens de ceremonie van één van mijn beste vriendinnen. En wat was dat mooi! Natuurlijk kenden we elkaar al zo goed en toch leerden we weer nieuwe dingen van elkaar. We bespraken diepe wensen en uitgekomen dromen. We deelden een lach en een traan. Vandaag kreeg ik prachtige foto's en een mooie recensie.

Hartverwarmend!

 

De ceremonie voelt als een kado dat ik mocht geven en de totstandkoming als een kers op de taart. Want in de gemeente Kampen kan (nog) niet met een zelfstandig trouwambtenaar getrouwd worden. Het bruidspaar heeft hun wens - dat ik hen trouw - besproken met de aangewezen trouwambtenaar, en zij wilde graag een samenwerking aangaan. Het werd een prachtige ceremonie waarbij we ieder een deel voor ons rekening namen, en we wet en liefde konden combineren. En het leuke was, dat deze trouwambtenaar mij en mijn man 7 jaar geleden heeft getrouwd. Een mooi weerzien! 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg mij