February 14, 2019

January 31, 2019

January 26, 2019

January 14, 2019

January 10, 2019

Please reload

Recente berichten

Even dapper zijn

January 26, 2019

1/4
Please reload

Uitgelichte berichten

Ik heb je, ik had je

October 30, 2017

Deze maand is het 3 jaar geleden, dat het kindje dat ik in mij droeg, waarvan ik het hartje al had gehoord, zomaar overleed in mijn buik. Ik had haar een paar maanden bij me gedragen. Ze was nog lang niet af, maar wel compleet. De stilte van de uitblijvende hartslag was oorverdovend, tijdens de echo. We waren uit het veld geslagen. Mijn zoontje werd opeens geen grote broer meer. Alles deed pijn. 

 

Inmiddels zijn we 3 jaar verder en een gezond kindje rijker. En hoewel ik rond de bewuste datum niet meer nachten wakker lig, spoken er soms nog flarden van woorden en zinnen door mijn hoofd. Deze week vonden ze opeens hun volgorde. Mijn droom, onze droom...We zijn je niet vergeten.

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg mij