February 14, 2019

January 31, 2019

January 26, 2019

January 14, 2019

January 10, 2019

Please reload

Recente berichten

Even dapper zijn

January 26, 2019

1/4
Please reload

Uitgelichte berichten

Storytelling, vertel jouw verhaal!

September 3, 2018

Supertrots ben ik - om als trainer deel uit te maken - van fantastische online trainingen waarbij de Kracht van Verhalen centraal staat. Na een half jaar successen te hebben geboekt, is de tijd rijp voor een feestelijke lancering!

 

Wil jij leren om storytelling in te zetten om meer impact te hebben tijdens je presentaties, om een goede pitch neer te zetten als ondernemer of om precies dát verhaal te kunnen vertellen als ceremoniespreker...?

 

Kijk dan vooral op: http://parlante.nl/trainingen/

 

Of lees meer over mij als trainer!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg mij