February 14, 2019

January 31, 2019

January 26, 2019

January 14, 2019

January 10, 2019

Please reload

Recente berichten

Even dapper zijn

January 26, 2019

1/4
Please reload

Uitgelichte berichten

Toga's passen

January 31, 2019

WARM | Warm kreeg ik het toen een bruidspaar mij vroeg om ze dit jaar te trouwen. Het afscheid van hun oma dat ik vorig jaar mocht verzorgen vonden zij zo liefdevol en warm, dat ze heel graag een trouwceremonie van mijn hand wilden.

 

Op deze koude dag kreeg ik vervolgens een warm ontvangst bij de Gemeente Staphorst, waarbij we de papieren in orde maakten en toga's pasten om de wens van het bruidspaar uit te laten komen! Wat heerlijk!  💗

 

Willen jullie ook trouwen met een zelfstandig trouwambtenaar, vraag naar de mogelijkheden! Ik zoek het met liefde voor je uit. Er kan soms veel meer dan je denkt! Want het 'JA-woord" is toch waar het op jullie Grote DAG om draait. Hoe fijn is het als je iemand vindt, die echt bij je past, die jullie levensverhaal professioneel èn met warmte kan brengen!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg mij