Lieve post

In deze gure dagen van januari mijner ik, net als velen, aan mijn bureau over vakantie. Over de zon en over de zomer. In de afgelopen wintermaanden is het druk geweest. Soms ben je er aan toe,

Maar ook denk ik aan de vele families die ik heb bijgestaan de afgelopen tijd. Lieve mensen die een geliefde hebben verloren. Lieve mensen wiens winter- en zomerdagen voor altijd anders zullen zijn.

En van die lieve mensen, krijg ik soms lieve berichten in mijn mailbox. En dan word ik weer even warm van binnen.

“In een emotionele fase van de uitvaart is een luisterend oor en een rustige en meelevende raad en advies ten aanzien van de uitvaart heel belangrijk geweest. Ook bijzonder is de voortreffelijke wijze waarop Linda Veerman de dienst heeft geleid.”

"Dankjewel Linda, je bent een schat. Je hebt het echt super mooi gedaan."

"Lieve Linda,

Ik schrijf dit op je facebook pagina, omdat iedereen (wat mij betreft) mag weten wat jij hebt betekent bij het onder woorden brengen van een stukje levensloop van mijn vrouw en kinderen hun mama.

We hebben in de woonkamer een aantal uurtjes ondanks de omstandigheden, gezellig herinneringen opgehaald, die jij hebt samengebundeld en in een waardig afscheid onder woorden hebt gebracht.

Je hebt dit op een bijzondere wijze gedaan.

Alsof je haar zelf gekend zou hebben.

Meerdere aanwezigen bij de afscheidsdienst hebben mij in soortgelijke bewoordingen daarover aangesproken.

Nogmaals: Onze dank!"

#levensverhaal #reflectie #trots

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg mij
  • Facebook Basic Square