top of page

Puzzel

Het is nog niet zo lang geleden dat ik werd gebeld en een bekende stem zei: "Linda, we hebben je nodig". Na een intens ziekbed was de tijd gekomen om afscheid te nemen van een geliefde vrouw en moeder. In een voorgesprek had ze zelf haar wensen aangegeven en met elkaar gaven we vorm aan haar laatste eerbetoon.

De familie vertelde waardevolle verhalen over liefde, over hoop en over de sterke verbinding die gevoeld wordt. Een verbinding die 'eindelozer is dan zee'. De rode draad in dit verhaal was voor mij zo helder als een mooie zomerdag.

Zelf heb ik de afgelopen tijd veel gepuzzeld. Als mens, als moeder, als ondernemer, is het in Corona-tijd zoeken naar je eigen rode draad. En deze is soms zo helder als het weer van vandaag. Zo nu en dan zon en zo nu en dan een bui.

Onderstaande recensie met de prachtige metafoor van een puzzel, sterkt me in mijn pad en relativeert tegelijkertijd.

"Het Leven is puzzel"; niet alleen het hier en nu. Haal plezier uit het leggen ervan. Het eindresultaat wordt zichtbaar met de tijd. En dan is het... 'precies goed'.

Liefs voor @Guus

'Eindelozer dan de zee' is van @floortje agema

Ism Mark@Monuta Sepers

#levensverhaal #afscheid #liefde #puzzel

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg mij
  • Facebook Basic Square
bottom of page