top of page
herdenkingskaars, waxinelicht met bloemen, kaars, afscheid, herdenken

Een afscheid dat je je herinnert

Een geliefde herinneren zoals deze tijdens het leven was. Met een lach en een traan. Met alles wat er was. In de periode rondom het sterven van een geliefde is het soms moeilijk om de juiste woorden te vinden. Of om ze uit te spreken. Met heel mijn hart, help ik je daarbij. 

Ook als je je wilt voorbereiden op je eigen afscheid, sta ik voor je klaar. Samen maken we een ceremonie waarbij de herinnering blijft.

In nauwe samenwerking met de begrafenisondernemer, kan ik zowel als schrijver en als voorganger inhoud geven aan de uitvaart. Afhankelijk van jullie wensen kan ik een prachtige herinneringsbijeenkomst of een persoonlijk afscheid verzorgen met:

 

  • het welkomstwoord

  • de inleiding van sprekers en muziekstukken

  • het 'in memoriam'

  • het dankwoord

  • de laatste groet 

Tijdens de intake besteed ik alle aandacht aan de wensen voor de ceremonie. We bespreken het verhaal waarmee de overledene oprecht geëerd wordt; afgestemd op de levensbeschouwing van de overledene en van de nabestaande(n). Persoonlijke anekdotes completeren het verhaal waarmee we de overledene even laten herleven. Want een warm afscheid doet goed.

Alle teksten die ik maak, leg ik van te voren aan jullie voor. Hier werken we samen aan, zodat we zeker weten dat het gesproken woord geheel in overeenstemming is met de wensen voor de dienst.

handen vasthouden, elkaar vasthouden, handen verstrengeld, steun, elkaar steunen, afscheid, verdriet, rouwen
houten hart, boomstam met hart, hout, hart, hart uit boom, bloem hart hout.

EEN PERSOONLIJKE UITVAART

Neem contact met me op via 0621225999

of mail me voor een afspraak!

bottom of page